eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Václav Klaus korábbi cseh államfőt a Karmelita kolostorban 2022. május 19-én. Václav Klaus a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary konzervatív politikai fórum vendégeként érkezett Budapestre.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Václav Klaus: a barikád ugyanazon oldalán vagyunk Orbán Viktorral

A budapesti CPAC konferencián vett részt a volt cseh elnök.

Orbán Viktor miniszterelnök udvariassági látogatás keretében a Karmelita kolostorban fogadta Václav Klaus korábbi cseh köztársasági elnököt - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Václav Klaus, aki nemrég az egyetlen hiteles európai politikusnak nevezte Orbán Viktort, gratulált a magyar kormányfő választási győzelméhez és ötödik kormányalakításához.

A megbeszélésen - melyen részt vett Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója is - szó volt az orosz-ukrán háború okozta kihívásokról, a konfliktus súlyos, hosszú távú következményeiről.

Megvitatták az európai nemzetállamok, a családok szerepét, az azokat veszélyeztető tényezőket, a gyermekek megvédésének fontosságát az LMBTQ-propagandától, valamint a föderalisztikus európai törekvéseket is.

A barikád ugyanazon oldalán vagyunk Orbán Viktorral - szögezte le a volt cseh államfő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 7. 10:51
×
×
×
×