eur:
394.86
usd:
367.45
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: pixabay

Újabb fordulat a rejtélyes fekete párduc ügyében

Újabb felvétel került elő a rejtélyes állatról, ezúttal Tiszatenyőről.

Másfél hónapja kezdődött az alföldi fekete párduc története, amikor a rendőrség bejelentette: egy nagy testű macskát láttak Kiskunhalason, sőt, az állatról egy biztonsági kamera felvételt is készített.

A titokzatos lényt az elmúlt időszakban többször is látni vélték, illetve több helyen is rejtélyes módon pusztultak a háziállatok. A kunsági párduc felbukkant már Kecskeméten, Ballószögön, Kengyelen, valamint Szolnok és Újszász környékén, legutóbb pedig Kerecsenden mutatkozott, pánikot okozva.

A Blikk most újabb felvételt tett közzé, amelyen azt látni, hogy egy nagytestű fekete állat mozog a távolban Tiszatenyőn, ami szintén Szolnok környékén található.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×