eur:
386.74
usd:
355.65
bux:
68854.65
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes
Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én.
Nyitókép: Mohai Balázs

Túl az első "körön" Márki-Zay Péter és Gyurcsány Ferenc

Az előválasztáson vesztes kormányfőjelölt-jelölt pártjának elnöke és a győztes miniszterelnök-jelölt először ült asztalhoz az eredmények ismeretében.

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke a Facebookon tudatta a nyilvánossággal, hogy megtörtént az első találkozó Márki-Zay Péter közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt és közte.

Mint a pártelnök tudatja, alapesetben nem lenne hír, hogy tárgyalt a kormányfőjelölttel, de "most más helyzet van", "sok ilyen találkozó lesz".

"Semmi falrengető nem történt, arról beszéltünk, hogy mit kell tennünk, hogy közösen leváltsuk a kormányt. Közösen. Péter a miniszterelnök-jelölt, mi pedig az egyik leendő kormánypárt képviselői.
Ennyi történt" - írta a közösségi oldalon az ATV tudósítása szerint.

Címlapról ajánljuk
Megszólalt a szlovák rendőrség a Fico-merénylet ügyében

Megszólalt a szlovák rendőrség a Fico-merénylet ügyében

Teljes a hírzárlat, nem árulják el, kezdeményezték-e a merénylő letartóztatását. Arról viszont szó volt, hogy miként szivároghatott ki a felvétel, amelyen a támadó az indítékáról beszél, illetve egy álhírt is cáfoltak.

Hankó Balázs az Arénában: roppant veszélyes az új uniós felsőoktatási javaslat

Az Európai Bizottság továbbra sem válaszol a magyar kormány novemberi levélére – mondta a június végén lejáró Erasmus-megállapodás jövője kapcsán Hankó Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára beszélt a Pannónia Ösztöndíjprogramról, a felsőoktatási bérek rendezéséről és a felvételizők számának alakulásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×