eur:
386.01
usd:
355.56
bux:
0
2024. május 21. kedd Konstantin
Az M4-es gyorsforgalmi út az abonyi pihenő közelében, a Cegléd és Abony közötti 17,6 kilométeres szakasz átadóünnepsége napján, 2020. július 23-án. Ezzel a szakasszal, amely 26 milliárd forintból épült meg, elkészült a gyorsforgalmi út teljes Pest megyei összeköttetése az M0-ás körgyűrűtől Abonyig 62 kilométeren, közel 100 milliárd forintból. 2022 tavaszáig megépül a Szolnok elérését és elkerülését biztosító Abony-Törökszentmiklós út is.
Nyitókép: MTI/Mészáros János

"Hízik" az M4-es, újabb tendert írtak ki

25 kilométeren új nyomvonal épül ki, további 19 kilométeren a meglévő utat bővítik.

Törökszentmiklós és Kisújszállás között részben új nyomvonalon 34 kilométer hosszú négysávos út épül - olvasható a Magyarépítők.hu portálon.

A pályázat az uniós közbeszerzési értesítő felületén is megjelent. A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Mintegy 25 kilométeren új nyomvonal épül ki az M4-es részeként, további 19 kilométeren viszont a meglévő kétsávos szakaszt bővítik.

Címlapról ajánljuk
Rusvai Miklós: tehén fertőzött meg embert madárinfluenza-vírussal, és ez nem jó jel

Rusvai Miklós: tehén fertőzött meg embert madárinfluenza-vírussal, és ez nem jó jel

Egy tehéntől kapta el a madárinfluenza vírusát egy tejtermelő az Amerikai Egyesült Államokban. A fertőzést idejében megállították, ezért a gazda megúszta egy szemgyulladással; még felső légúti tünetek sem alakultak ki nála. Ez az első bizonyított eset, hogy a H5N1 szarvasmarháról emberre terjedt át, emberről emberre viszont még mindig soha – mondta az InfoRádió által megkérdezett víruskutató.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×