eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Bíróság elé kell állnia az ablakból kizuhant gyerek anyjának

Vádat emeltek egy nő ellen, mert egy hódmezővásárhelyi lakóház felső szintjén a nyitott ablaknál magára hagyta kisfiát, aki a magasból az utcára zuhanva életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nőt életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétségével vádolják - közölte a Csongrád Megyei Főügyészség.

Tavaly októberben a nő egy kétszintes hódmezővásárhelyi lakóházban két gyermekével volt otthon. Az egyik emeleti szobában a kisebbik gyermekét altatta, miközben kétéves fia az ablakon át az utcát figyelte. Hangosan közvetítette a látottakat, ezzel zavarta az altatást, ezért anyja átvitte a másik szobába. Ott - hogy a gyerek jobban lássa a forgalmat - az asszony kinyitotta az ablakot, a fiút egy bútor tetejére állította, majd visszament altatni a kisebbik gyereket.

A magára hagyott kisfiú a fejével kinyomta az ablakkerethez öntapadó ragasztóval rögzített szúnyoghálót, elvesztette egyensúlyát és négy méter magasról az utcára zuhant.

A fiú többszörös koponyacsont-törést, horzsolásokat, koponyaűri vérömlenyt, idegrost-károsodást, valamint légmellsérüléseket szenvedett el, közvetett életveszélyes állapotba került - ismertette a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
Új EU-frakcióról beszélt Bécsben az osztrák Szabadságpárt elnöke, a Fidesz elnöke és a cseh ANO vezetője
Patrióták

Új EU-frakcióról beszélt Bécsben az osztrák Szabadságpárt elnöke, a Fidesz elnöke és a cseh ANO vezetője

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×