eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
36 Celsius-fokot mutat egy hőmérő az egri Törvényház utcában 2019. június 26-án. A hőség miatt az egész országra figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

A kellemes szombat után megint eldurvul a helyzet

Szombaton kelemes nyári meleg lesz, legfeljebb az UV-sugárzásra kell figyelni. Vasárnaptól viszont visszatér a kánikula - igaz, nem tart majd sokáig a meteorológusok szerint.

Szombaton sok napsütésre, csapadékmentes időre számíthatunk a Dunától keletre több, másutt elenyésző mennyiségű fátyol- és gomolyfelhővel. Estefelé az ország keleti részén is csökken a felhőzet, kiderül az ég. Az északias szél időnként megélénkül, a Nyírségben erős széllökés is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között várható. Késő estére 18, 25 fok közé hűl le a levegő.

Vasárnaptól egyre melegebb lesz, már 30-34 fokig emelkedik a hőmérséklet. Az Időkép előrejelzése szerint

igazi strandidővel búcsúzik a június.

A következő napokban pedig a napsütéses időben megint 32-38 fokig melegszik az idő. Kedden napközben még kánikulára számíthatunk, a

délután azonban feltámadó széllel, zivatarokkal hidegfront érkezhet.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×