eur:
394.7
usd:
366.07
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pixabay

Mostantól ki lehet tépni a pendrive-ot a számítógépből

A Microsoft megkegyelmezett a kíméletlen felhasználóknak: a Windows 10-ben engedélyezi a gyors eltávolítást.

A számítógép-használók megszokott rituáléja a Windows rendszert futtató komputereken, hogy a csatlakoztatott külső meghajtókat előbb a "Hardver biztonságos eltávolítása" ikont megkeresve, majd a megfelelő eszközre kattintva lehetett csak biztonságosan eltávolítani a gépből. Mostantól ez megváltozik, mert a Microsoft közleményt adott ki, mely szerint a Windows 10-es operációs rendszer 1809-es verziószáma már kezeli a gyors eltávolítást.

Ez a funkció korábban is elérhető volt - írja cikkében a nyugat.hu, de most ez lett az alapbeállítás. Aki viszont megszokta az eddigi, macerásabb utat, az visszaállíthatja a gyorsabb adatcserét biztosító másik változatot.

Címlapról ajánljuk
Budapesti fantomtraffipaxok: egymásra mutogat a főváros és a rendőrség

Budapesti fantomtraffipaxok: egymásra mutogat a főváros és a rendőrség

Az egy éve beígért, de még most sem működő fővárosi traffipaxok az általános főpolgármester-helyettes tájékoztatása szerint 46 sávot figyelnek majd, már csak a rendőrségen múlik, hogy a tesztüzemből mikor állítja át ezeket élesbe. Az ORFK közleményében azt írta, hogy csak szerdán kapták meg a fejlesztés jelenlegi állapotáról szóló levelet a fővárostól.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×