eur:
398.71
usd:
360.35
bux:
74372.71
2024. október 2. szerda Petra

Feladta magát az erőszakoskodó manchesteri focista

A rendőrség őrizetbe vette a Manchester United egyik játékosát, Jonny Evans-t egy állítólagos nemi erőszak ügyében. A fiatal labdarúgó maga jelentkezett a rendőrségen.

Õrizetbe vették a Manchester United 19 éves védőjét, Jonny Evans-t egy állítólagos nemi erőszak ügyében, amelyet abban a hotelben követtek el, ahol a labdarúgók tartották karácsonyi partijukat.

Az északír labdarúgó saját maga jelentkezett a rendőrségen, miután visszatért a szigetországba egynapos monacói kirándulásáról.

A manchesteri rendőrség szóvivője megerősítette, hogy letartóztattak egy 19 éves férfit a nemi erőszak ügyében, és őrizetben is tartották, de az adatait nem adták ki.

A manchesteri csapattársakat sokkolta, hogy a futballistát őrizetbe vették.

Jonny Evans a Coventry elleni Ligakupa-mérkőzésen mutatkozott be a Manchester United csapatában, majd a Dinamo Kijev és a Roma elleni Bajnokok Ligája-találkozón is pályára lépett. A 19 éves védő már az északír válogatottban is szerepelt.

A rendőrséget kedd hajnalban értesítették a manchesteri Great John Streeten található hotelből arról, hogy egy 26 éves nőt megerőszakoltak. A hatóságok lezárták a szállodát, ahol a Manchester United futballistái tartották karácsonyi bulijukat hétfőn.

A karácsonyi parti egy kaszinóban kezdődött, ahol sztriptíztáncosok szórakoztatták a futballistákat. Onnan az Old Grapes pubba mentek, majd a csapat nagy része a Great John Street Hotelben kötött ki.

A The Sun bulvárlapnak nyilatkozó forrás szerint Anglia több városából, így Londonból és Newcastle-ből is érkeztek nők a partira.

"A lányok némelyike szabályosan rávetette magát a játékosokra. Folyt a pia, a pincérnők rózsaszín pezsgőt adtak bárkinek, aki kérte. A játékosok egymás után öntötték le a sört, a vodkát és a whiskey-t" - tette hozzá a forrás.

Tavaly sem múlt el botrány nélkül a manchesteri futballisták karácsonyi bulija. Akkor 43 ezer fontos (15 millió forintos) számlát csináltak a bárban, és kárt tettek a partinak otthon adó szálloda berendezéseiben.

Címlapról ajánljuk
Az Izrael elleni rakétatámadást már befejeztük, de... - Irán Európának üzent

"Az Izrael elleni rakétatámadást már befejeztük, de..." - Irán Európának üzent

Telefonon konzultált több európai hivatali kollégájával Abbász Aragcsi iráni külügyminiszter közvetlenül azután, hogy országa kedd este több száz rakétával támadta Izraelt - jelentette szerdán az iráni állami média. Izrael és Irán is fenyegetőzik azzal, hogy majd visszalő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
A nagyszabású iráni csapás után folytatódik Izrael libanoni hadművelete, rendkívüli ülést tart az ENSZ BT – Híreink a közel-keleti konfliktusról szerdán

A nagyszabású iráni csapás után folytatódik Izrael libanoni hadművelete, rendkívüli ülést tart az ENSZ BT – Híreink a közel-keleti konfliktusról szerdán

Kedden Irán mintegy 180 ballisztikus rakétát lőtt ki Izraelre, miután a zsidó állam pénteken végzett az Irán-barát Hezbollah terrorszervezet vezérével, Hasszán Naszrallahhal. A csapásról szóló utasítást maga Ali Hamenei ajatollah, Irán legfőbb politikai és vallási vezetője adta. Izrael válaszcsapást ígért. Kedd este az izraeli Jaffában terrortámadás történt, amelyben hét izraeli életét vesztette, egy női katona súlyosan megsérült.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×