eur:
397.9
usd:
359.42
bux:
74189.72
2024. október 2. szerda Petra

Ferihegyen nem okoz fennakadást a munkabeszüntetés

Ferihegyen menetrend szerint szállnak fel és le a repülőgépek, annak ellenére, hogy az üzemanyag-kiszolgálók és az üzemeltetésen dolgozók reggel 9 óráig sztrájkolnak - közölte a Budapest Airport szóvivője.

Ferihegyen menetrend szerint közlekednek hétfőn reggel a repülőgépek az üzemanyag-kiszolgálók és az üzemeltetésen dolgozók sztrájkja ellenére.

A Budapest Airport szóvivője szerint a legtöbb légitársaság külföldön, vagy 7 óra előtt tankolt, így az üzemanyag-kiszolgálók munkabeszüntetése nem késlelteti a járatok indulását.

Szollár Domokos közölte: az üzemeltetésen a sztrájkolók helyére a Budapest Airport készenléti munkatársakat irányított, így a járatok menetrend szerint, vagy minimális késéssel közlekednek majd.

A repülőtéren hétfőn reggel 7 és 9 óra között az üzemanyag-kiszolgálók és az üzemeltetés egy része szünetelteti a munkát, csatlakozva a Liga és a Munkástanácsok által meghirdetett országos sztrájkhoz.

Címlapról ajánljuk
Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat
Tudósítónktól

Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat

Órákkal azután, hogy az izraeli hadsereg „korlátozott” invázióba kezdett Libanonban, megjött Teherán bosszúja Haszan Naszrallah Hezbollah-vezér likvidálására: közel kétszáz ballisztikus rakétát lőttek ki Izraelre. Tel-Aviv egy külvárosában közben két fegyveres támadó lelőtt több embert.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×