eur:
397.9
usd:
359.42
bux:
74189.72
2024. október 2. szerda Petra

A Fidesz nemet mond az egészségbiztosítási törvényre és a költségvetésre

A Fidesz és a KDNP fenntartja, hogy nemmel szavaz az egészségbiztosításról szóló törvényjavaslatra és a költségvetési törvényre is - jelentette be Navracsics Tibor, a legnagyobb ellenzéki párt frakcióvezetője.

Az ellenzéki Fidesz és a KDNP a hétfői végszavazáson nemmel szavaz majd az egészségbiztosításról szóló törvényjavaslatra és a költségvetési törvényre is - jelentette be a legnagyobb ellenzéki párt frakcióvezetője.

Navracsics Tibor hozzátette: elutasítják a regisztrált élettársi kapcsolatról szóló javaslatot is, ugyanakkor támogatják majd a két ombudsmanjelöltet.

Az ellenzéki politikus elmondta: név szerinti szavazást kértek, amibe a kormánypártok is beleegyeztek. Navracsics Tibor aggasztónak nevezte, hogy a törvény részleteiről csak később dönt a kormány.

Az ombudsmanválasztás ügyében a frakcióvezető közölte: a házbizottságon még szó lesz a választás esetleges elhalasztásáról, miután a múlt héten levélben jelezte házelnöknek és a köztársasági elnöknek, hogy a szocialisták miatt eredménytelen lehet a szavazás.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat
Tudósítónktól

Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat

Órákkal azután, hogy az izraeli hadsereg „korlátozott” invázióba kezdett Libanonban, megjött Teherán bosszúja Haszan Naszrallah Hezbollah-vezér likvidálására: közel kétszáz ballisztikus rakétát lőttek ki Izraelre. Tel-Aviv egy külvárosában közben két fegyveres támadó lelőtt több embert.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×