eur:
394.55
usd:
354.97
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána

Délutánra káoszba fulladhat az M1-es és M7-es közös szakasza

Még nincs torlódás az M1-es és M7-es autópálya közös szakaszán - mondta az InfoRádiónak az Állami Autópálya Kezelő Zrt. ügyeletese. Zámbor József hozzátette: délutánra már várnak torlódást, de a mellékutakat valószínűleg igénybe lehet majd venni. Az egyes főutat nem ajánlják.

Egyelőre nincs torlódás, folyamatos a forgalom az M1-es autópálya irányába, amelyen az M0-ig három sávot alakítottak ki - mondta az InfoRádiónak az Állami Autópálya Kezelő Zrt. ügyeletese.

Zámbor József közölte: az M0-s autóút felhajtójánál lehet kisebb torlódás, mivel itt már csak egy sáv járható.

Ugyancsak várható fennakadás az M0-áson az M7-es felhajtónál, mivel itt is csak egy sávon haladhat a forgalom - tette hozzá az ÁAK Zrt. ügyeletese, aki megjegyezte: a régi 1-es számú főútról nem lehet megközelíteni az M0-ást.

Zámbor József szerint a délutáni órákban Budapest felé várható torlódás, de emiatt egyelőre nem érdemes az 1-es számú főutat használni.

A menekülési útvonal Érden át vezet: innen szintén fel lehet hajtani a sztrádára - fűzte hozzá.

Az autópályakezelő munkatársai szerdán azt is figyelik, hogyan alakul a mellékutak forgalma, de egyelőre sehol nem tapasztaltak fennakadást - közölte az ügyeletes.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×