eur:
394.54
usd:
354.73
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

"Ma már olcsóbb a Balaton, mint az Adria"

Az idei jó balatoni szezonhoz a média is hozzájárult - jelentette ki az Inforádió Aréna című műsorában Suchman Tamás, a Balaton Fejlesztési Tanács elnöke.

Több szerencsés elem segítette az idei szezon - vélekedett Suchman Tamás az Arénában. Egyrészt a médiának tartoznak köszönettel, tette hozzá, mert az egész sajtó kiemelten kezeli a Balatont, többet foglalkozik a tóval.

Fontos az életmódváltozás is - azok a menedzserek, akik akár a Hawaii szigetekre is elmehetnének, de arra nincs idejük, néhány napra a Balatonnál pihenik ki magukat - hangsúlyozta a Balaton Fejlesztési Tanács elnöke, aki jelentős tényezőként emelte ki azt is, hogy Horvátország és a Magyarország között kiegyenlítődtek az árak. Ma már olcsóbb a Balatonnál nyaralni, mint az Adriai-tenger partján.

Hanganyag: Exterde Tibor

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Drámai intézkedések az árvíz miatt a Dunakanyarban

Az árvízi vészhelyzetre való tekintettel ideiglenesen matrica nélkül, ingyenesen használhatják az M2-es autópályát az autósok – mondta az InfoRádióban a sződligeti polgármester. Juhász Béla arról is beszélt, hogy mintegy száz értelmileg sérült embert kell kitelepíteniük és a helyi általános iskola tornatermében elszállásolniuk, mert a külterületen található szociális otthon védelmét nem lehet biztosítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Jön a hét legfontosabb eseménye  - Így várják a tőzsdék

Jön a hét legfontosabb eseménye - Így várják a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdék többsége emelkedett, a japán részvénypiac viszont esett, ott a jen erősödése tartotta nyomás alatt az árfolyamokat. Az európai tőzsdék erősödtek, és az amerikai részvénypiacok is pluszban nyitottak, bár később kisebb lefordulás történt. A befektetők alapvetően a hét legfontosabb eseményére, az amerikai jegybank szerdai kamatdöntő ülésére figyelnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×