eur:
394.6
usd:
354.87
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Augusztus 20-án mentesítő vonatokat indít a MÁV

Változik a vonatok közlekedési rendje a hosszú hétvégén. A vasúttársaság augusztus 20-án mentesítő vonatokat állít forgalomba.

A vonatok augusztus 19-én az ünnepnapi, augusztus 20-án a vasárnapi, augusztus 21-én pedig a hétfői menetrend szerint közlekednek.

A vasúttársaság a kényelmesebb utazás érdekében több vonatot indít azokon a vonalakon, ahol nagyobb forgalom várható - közölte a Mávinform ügyeletese.

Sigulinszki Tibor az InfoRádiónak elmondta: mentesítő vonat indul a budapesti tűzijátékról hazatérők részére a Déli pályaudvarról Nagykanizsára 22 óra 55 perckor, illetve Pécsre 23 óra 5 perckor. Dombóvár állomáson csatlakozást biztosítanak Kaposvár felé a Budapest felől érkezőknek 21-én hajnali 1 óra 22 perckor.

A budapesti Nyugati pályaudvarról Cegléden át Szegedre 22 óra 45 perckor indul mentesítő gyorsvonat - tette hozzá.

Augusztus 20-án a 23 óra 15 perckor a Keleti Pályaudvarról Lökösházára induló Dacia nemzetközi gyorsvonat megáll Mezőtúr, Gyoma és Mezőberény állomásokon is.

A Kőbánya -Kispestről menetrend szerint a 22 óra 25 perckor induló személyvonat tovább közlekedik Kiskunhalasra.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Jön a hét legfontosabb eseménye  - Így várják a tőzsdék

Jön a hét legfontosabb eseménye - Így várják a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdék többsége emelkedett, a japán részvénypiac viszont esett, ott a jen erősödése tartotta nyomás alatt az árfolyamokat. Az európai tőzsdék erősödtek, és az amerikai részvénypiacok is pluszban nyitottak, bár később kisebb lefordulás történt. A befektetők alapvetően a hét legfontosabb eseményére, az amerikai jegybank szerdai kamatdöntő ülésére figyelnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×