eur:
394.46
usd:
354.52
bux:
72924.84
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

A tészták között sem a legdrágább a legjobb

Spagettiket és más száraztésztákat tesztelt a Kosár című fogyasztóvédelmi újság. A korábbi vizsgálatokhoz hasonlóan most is bebizonyosodott, hogy nem feltétlenül a legdrágább termék a legjobb minőségű - mondta az InfoRádiónak a reklámmentes lap főszerkesztője.

Pavlovics Ágota kijelentette: a spagettik közül három bizonyult kiválónak, kettő jónak, és három közepesnek, míg három masnitészta között egy-egy kiváló, jó és közepes akadt.

Kiderült, hogy a spagettik között az egyik áruházlánc saját terméke a legjobb minőségű, miközben az áru csak 169 forintba kerül. A minőség szempontjából szinte ugyanilyen jól szerepelt egy neves márka terméke, amely azonban 275 forintért vásárolható meg.

A főszerkesztő elmondta azt is, hogy a fogyókúrázóknak érdemes durumtésztát fogyasztaniuk, mert ebben kevesebb energia és zsír van, mint a hagyományos fajtákban.

Hanganyag: Herczeg Zsolt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×