eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Mélyponton Gyurcsány népszerűsége, szárnyal a Fidesz

A Medián adatai szerint tovább nőtt a különbség a két nagy párt támogatottsága között. A teljes népességen belül az MSZP támogatottsága 5 százalékponttal csökkent, a Fideszé hattal nőtt.

A közvélemény-kutató cég által március 2-dika és 6-dika között készített reprezentatív felmérés szerint a biztos szavazó pártválasztók között a Fidesz támogatottsága 59, míg az MSZP-é 30 pont. Ebben a körben egyetlen másik párt sem érte el a parlamentbe jutáshoz szükséges küszöböt.

A teljes népességen belül az MSZP támogatottsága egy hónap alatt 5 százalékponttal csökkent, a Fideszé pedig 6 százalékponttal emelkedett.

A Medián - a HVG-ben megjelent elemzésében - a politikusok megítéléséről azt írta: a mérsékeltnek tartott fideszes politikusok népszerűsége nőtt, a kormánypártiaké pedig néhány kivételtől eltekintve csökkent.

Az immár szocialista pártelnökké is választott Gyurcsány Ferencről kormányfővé választása óta most mondták a legkevesebben, hogy szívesen látnák fontos politikai szerepben.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 8. 21:42
×
×
×
×