eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Rendőrszékház elleni támadás: már 10 millió a nyomravezető jutalma

A rendőrség 10 millió forintra emelte az eddigi ötmillióról a nyomravezetői díjat a február 13-ai Teve utcai rendőrszékház elleni támadás ügyében - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda. A rendőrség most egy sötét színű Volvót keres.

Megduplázta a rendőrség a nyomravezetői díjat a Teve utcai rendőrszékház elleni támadás ügyében - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda.

A rendőrség az eddig meghallgatott tanúk vallomása alapján azt feltételezik, hogy az elkövetők egy sötét színű Volvo gépkocsival menekültek el a helyszínről.

Az autó csomagtartóján lévő "Volvo" feliratból az utolsó "O" betű hiányzott a tanúk szerint.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint mintegy nyolcvan értékelhető információt kaptak a rendőrszékház elleni támadással összefüggésben.

A Teve utcai székházra február 13-án hajnalban, 0 óra 33 perckor adtak le vélhetően egy Kalasnyikov géppisztolyból nem célzott lövéseket.

Bene László országos rendőrfőkapitány aznap közölte: 15 lövés érte az épületet, és a lövedékek csaknem 15 millió forintos kárt okoztak. A lövedékek az épület kilencedik és tizenharmadik emelete között csapódtak be.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×