eur:
396.29
usd:
367.37
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Tragikus balesetek országszerte

Több baleset is történt az országban a rossz idő miatt. Gödöllőn három teherautó és egy személygépkocsi karambolozott, az egyik teherautó vezetője életét vesztette. Az M7-es autópálya Budapest felé vezető szakaszán pedig tizenhárman sérültek meg, amikor egy kisbusz belerohant egy kisteherautóba.

Egy ember életét vesztette, amikor kora délután Gödöllőn három teherautó és egy személygépkocsi összeütközött az egyik kereszteződésben.

A balesetet okozó teherautó a Turul utca és a Szabadság út kereszteződésében eddig ismeretlen okból átsodródott a szembejövő sávba, ahol belerohant egy másik teherautóba.

A balesetet szenvedett gépjárművekbe belerohant egy harmadik teherautó, majd egy személygépkocsi is - közölte a Pest megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletes az InfoRádióval.

Lukácsi Zsuzsa hozzátette: a balesetben az egyik teherautó sofőrje életét vesztette, hatan megsérültek. A baleset miatt fél hatig teljes útzár van Gödöllő ezen részén.

M7: kisbusz és kisteherautó ütközött

Korábban tizenhárman sérültek meg az M7-es autópálya Budapest felé vezető szakaszán, amikor egy kisbusz belerohant egy kisteherautóba.

Az autópálya-rendőrség szóvivője elmondta: a baleset Érd külterületén történt, ahol eddig tisztázatlan körülmények között egy, a leállósávban - feltehetően műszaki okokból - veszteglő kisteherautóba rohant egy 20 személyes kisbusz.

Gálik Viktória hozzátette: az első információk szerint a balesetnek 13 sérültje van, de a sérülések súlyosságáról még nincs információ.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kós Hubert a győzelem után: csak az olimpián lehet olimpiát nyerni

Kós Hubert a győzelem után: csak az olimpián lehet olimpiát nyerni

A 21 éves magyar olimpiai bajnok csak érdekes kék színű nadrágjában tud 1 perc 55 másodperc alatti időt úszni, és azt üzente Kovács Benedeknek, hogy kösse fel a gatyát, és négy év múlva együtt álljanak olimpiai dobogóra - ha egyáltalán marad a 200 m hátnál, mert ez akár Léon Marchand-on is múlhat. A bajnok szólt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
Nap végén jött a fordulat, de így is eséssel zártak az amerikai tőzsdék

Nap végén jött a fordulat, de így is eséssel zártak az amerikai tőzsdék

Alaposan elromlott csütörtökön a részvénypiaci hangulat, a vezető európai részvényindexek több mint 2 százalékot estek, a rossz hangulat pedig átragadt az amerikai piacokra is, ahol főként az elmúlt hónapok ralijában élen járó részvényeket ütötték. A legutóbbi gyenge amerikai makroadat (50 alatti ISM feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index) megjelenése után feléledtek az amerikai recesszióval kapcsolatos félelmek, a befektetők azt is elkezdték árazni, hogy az amerikai jegybank túlságosan későn csökkenthet kamatot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×