eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Nyitókép: Pixabay

Már nálunk is elérhető a Google fizetési applikációja

Pár hónappal az indulása után már hazánkból is elérhető a Google fizetési szolgáltatásának webes felülete, ahol számos fontos dolgot elérhet vagy módosíthat a felhasználó akár asztali számítógépen is.

Hasznos új felületet indított a Wallet mobilfizetési szolgáltatásához áprilisban a Google: a wallet.google.com oldalon belépve a felhasználók egy helyen kezelhetik a fizetési módjaikat és kártyáikat, frissíthetik a Wallet és a Google Pay beállításait, valamint megtekinthetik a legutóbbi tranzakcióikat - írja a HVG, a 9to5Google cikkére hivatkozva.

Eddig ezek elsősorban az androidos készülékről voltak csak szerkeszthetők, asztali számítógépről nem. Ezt változtatja meg a webes felület, mely az áprilisi rajtkor csak néhány országban volt elérhető, most azonban bővült a kör,

így immáron Magyarországon is működik.

Az oldalon a bankkártyák mellett a hűségkártyák, beszállókártyák, koncertjegyek és hasonlók is áttekinthetők, sőt, a mentett fizetési adatok révén az asztali Chrome böngészőben is használhatja fizetéskor az automatikus kitöltést. A felületen számos beállítás is módosítható a baloldali menüben, és számos hasznos információ is olvasható.

A portál szerint az iPhone-felhasználók hasonló webes funkciókat az appleid.apple.com oldalon keresztül érhetnek el.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.

Muhari Eszter már az elődöntőben - percről percre az olimpiáról

Péntek este hivatalosan is megnyitották a 2024-es párizsi olimpiai játékokat, szombaton pedig már jó pár magyar sportoló is versenybe száll. Kézilabda, vízilabda, vívás, úszás, torna, sportlövészet, kerékpár, evezés, asztalitenisz - mindben szurkolhatunk a magyaroknak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×