eur:
394.74
usd:
368
bux:
72288.23
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Nyitókép: Pixabay

Így újíthatja meg számítógépe webkameráját

Egy új Windows-megoldással lehetővé vált a számítógép és a mobiltelefon kamerájának az összekötése.

Hasznos funkciót kapnak a számítógépükön Windows 11 operációs rendszert, mobiljukon pedig Androidot használók – írja a hvg.hu. Az új kamerafunkció teljesen vezeték nélküli, és jó szolgálatot tehet azoknál, akik számítógépén nincs kamera, vagy a laptop beépített webkamerájának minősége gyenge.

Az újdonság használatához először a Link to Windows alkalmazást kell letölteni a Play Áruházból az androidos készülékre, majd fel kell jogosítani a számítógépet arra, hogy hozzáférjen az adott androidos készülékhez. Az elő- és hátlapi kamerák között is lehet váltani. A kamerakép megosztásának szüneteltetésére is lehetőség van – a mobilon és a Windows 11 tálcájáról egyaránt.

A funkció használatához legalább Android 9-et futtató eszközre van szükség, és a Phone Link appot is frissíteni kell hozzá. Az újdonságot már az összes előzetes Windows 11-csatornán teszteli a Microsoft, így minden valószínűség szerint rövidesen a közhasználatú, stabil kiadásba is elérkezik.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×