eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Pixabay

Ilyen még nem volt a Facebookon

Már hivatalosan is lehet több profilunk, a közösségi oldal maga vezette be az új funkciót.

Jelentős újítást kapott a világ legnagyobb közösségi oldala – mostantól egyszerre több személyes felhasználói profilt is létre lehet hozni, mely azt a célt szolgálja, hogy a felhasználók „szabadabban” fejezhessék ki magukat a platformon – írja a hvg.hu.

Mindezzel a személyes és munkabéli dolgokat is szeparálni lehet, hiszen készíthetünk egy profilt privát célokra, ismerősökkel történő kapcsolattartásra, míg egy másikat, mellyel csak a munkatársaink az ismerőseink – így nem vegyül a kettő.

A Meta bejelentése szerint mindig lesz egy fő profilunk, ahhoz lehet továbbiakat hozzárendelni. A techóriás bejelentése azt is ígéri, hogy könnyű lesz váltani az egyes profilok között, nem kell majd ki- és bejelentkezni.

Lesznek azonban olyan funkciók, amelyek a kezdeti időkben a további profilokban nem lesznek elérhetők; ide tartozik a Marketplace, a platform randiszolgáltatása, a professzionális mód és a hazánkban eleve nem elérhető fizetés is.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 29. 22:00
×
×
×
×