eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Pixabay

Itt megoldás – ellenőrizhető, hogy kiket jelölt be helyettünk a Facebook

A hibát elhárította a Meta, de ettől még az akaratlan jelölések megmaradtak a felhasználók nevében – így lehet orvosolni.

Amint arról az Infostart is beszámolt, kínos hiba miatt kell kellett elnézést kérni a Metának a Facebook felhasználóitól: a Facebook automatikusan jelölt be ismerősnek másokat, a valaki rákeresett egy profilra, már ment is az ismerősnek jelölés.

A hibát kijavította a cég, de ettől még a jelöléseket nem törölte. A hvg.hu kiderítette, hogyan tudjuk ellenőrizni, hogy jelöltünk-e be ismerősnek akaratlanul is valakit a hiba fennállása idején.

Az persze árulkodó jel lehet, ha ismeretlenek igazolják vissza a jelölésünkre, de a Facebook-applikációban mi is ellenőrizhetjük a tevékenységünket: első lépésként az alkalmazás alsó sávjában válasszuk ki az Ismerősök szekciót, majd a jobb felső sarokban, a három pontra bökve megjelenik az Elküldött kérések megtekintése opció, amit kiválasztva máris láthatjuk, hogy kiknek küldtünk jelölést.

A webes Facebookon kattintsunk Az összes elnevezésű, pont alakú menüre, majd a lehetőségek között az Ismerősnek jelölések lehetőséget kiválasztva láthatjuk, hogy kiket jelöltünk be – akarva vagy akaratlanul.

Ezeken a felületeken, ha érintett minket a hiba, visszavonhatjuk a kiküldött jelöléseket, ettől azonban jó eséllyel a másik fél már értesült róla.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 29. 22:00
×
×
×
×