eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária
The new Apple iPhone 13 is debuted during the California Streaming virtual product launch in Louisville, Kentucky, U.S., on Tuesday, Sept. 14, 2021. The Cupertino, California-based technology giant has been readying four new iPhones, as well as Apple Watches with larger screens. Photographer: Jonathan Cherry/Bloomberg via Getty Images
Nyitókép: Bloomberg/Getty Images

Régen várt funkciót kaphat a legújabb iPhone

Az Apple a „mindig bekapcsolt kijelző” funkcióval dobhatja piacra a közelgő új készülékeit.

A Bloomberg szerint az Apple az iOS 16-tal vezetheti be a funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a telefon korlátozott mennyiségű információt, de megjelenítsen még akkor is, amikor zárolva van a képernyő – írja a hirado.hu.

A jelentések szerint a mindig bekapcsolt mód hasonlóan működhet, mint az Apple Watch Series 5 okosóra. Az iPhone 14 Pro és Pro Max készülékeken a mindig bekapcsolt mód engedélyezésével lecsökken a zárolási képernyő képkocka-sűrűsége, így energiát takarítanak meg, miközben a kijelző bekapcsolva marad.

Tavaly az elemzők azt jósolták, hogy az iPhone 13 LTPO-kijelzővel fog érkezni, hogy lehetővé tegye a mindig bekapcsolt kijelzőt. Számos androidos készülék már évek óta támogatja a mindig bekapcsolt módot. Bizonyos Samsung készülékeken például a mindig bekapcsolt kijelző többek között képes megjeleníteni az időt és az akkumulátor töltöttségi szintjét, miközben a telefon kijelzője zárolva marad.

A mindig bekapcsolt kijelző nem az egyetlen olyan funkció, amely állítólag kizárólag az iPhone 14 Pro és Pro Max készülékekhez fog érkezni, mivel a korábban kiszivárgott információk arra utalnak, hogy az Apple az új A16-os chipjét csak a két prémium készülékhez teszi elérhetővé.

Címlapról ajánljuk
Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban
5-0

Kínosan nagy zakót kapott a magyar válogatott Németországban

A magyar válogatott az első félidő után még „csak” egygólos hátrányban volt Düsseldorfban a németek ellen, ám a második játékrészben súlyos vereségbe szaladt bele. A Nemzetek Ligája 2024–2025-ös kiírásának első fordulójában: Németország–Magyarország 5-0.

Támadás az elektromos autók ellen: minden autós fizessen

A megtett kilométerek után fizessenek az autósok – ezt akarja a brit kormánytól egy közlekedési témákra szakosodott civilszervezet, az úgynevezett „nettó zéró” klímacéllal összefüggésben. A Campaign for Better Transport (Kampány a jobb közlekedésért) nevű, 50 éve működő lobbicsoport először csak az elektromos kocsikat említette, de gyorsan módosította ajánlását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×