eur:
394.83
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Head shot close up young shocked woman looking at mobile phone screen, received bank debt notification. Stunned frustrated lady reading sms with unbelievable news on smartphone, making big eyes.
Nyitókép: fizkes/Getty Images

Ütött az androidos hívásrögzítő alkalmazások órája

Bezárja az utolsó kiskaput is a fejlesztőik előtt a Google.

Erősen meg vannak számlálva az androidos hívásrögzítés napjai, 2022. május 11-től kezdve nem működnek majd többé a Play Áruházból letöltött célszoftverek, egy házirendváltoztatással a Google letiltja azokat – írja az Origo. A lépés nem érinti az okostelefonokba gyárilag beépített hívásrögzítést, egyes modelleken segédprogram nélkül is elérhető a funkcionalitás.

A magánszféra védelmére és az országonként eltérő törvényekre hivatkozva a Google már évekkel ezelőtt megkezdte a hívásrögzítés kivezetését, az Android 10-től már meg sem találhatóak a rendszerben az ehhez eredetileg kitalált programozási felületek. A hívásrögzítő appok fejlesztőinek sikerült megoldaniuk a problémát, az akadálymentesítésre kitalált API-n keresztül továbbra is képesek voltak kínálni a funkciót, ezt a kiskaput fogja most bezárni a Google.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×