eur:
393.12
usd:
363.59
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Bosszantó hibától szabadulhatnak meg az iPhone-osok

Közel három tucat biztonsági hiba javítása mellett újításokat us bemutatott a iOS legújabb alverziója.

Az operációs rendszer legújabb frissítése többek között az iPhone 12-es készülékekhez szabott MagSafe Battery Pack támogatását is elhozta. A telefonok hátuljához mágnesesen kapcsolódó, hátizsák szerű akkupakkot a héten hozta forgalomba az Apple – írja a hwsw.hu.

Az iOS 14.7-tel továbbá elérhetővé válik az idehaza egyelőre nem használható Apple Card‌ egyesítés, amellyel két felhasználó ideiglenesen növelheti a hitelkeretét. Emellett már a Home appból időzíthetőek a HomePod-ok, vagyis az Apple okoshangszórói. A Podcast alkalmazásban már lehetőség van az összes, vagy a csak követett tartalmakra szűrni. Az időjárás és a térkép alkalmazás légszennyezettségre vonatkozó adatközlése hat új országgal bővült, amely listájában ugyanakkor Magyarország továbbra sem szerepel.

Különféle hibákat is javít a legújabb iOS. Ezekből kettő az Apple Musicra, egy az iPhone 11 akkukezelésére, egy pedig a vakok és gyengénlátók számára fejlesztett Braille-kijelzőkre vonatkozik. Összesen 31 különféle biztonsági hibát is kijavít, köztük mostantól a % jelet tartalmazó wifiket is kezelni tudják a mobileszközök.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×