eur:
393.14
usd:
363.58
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Sydney, 2018. szeptember 21.Kipróbálja az egyik vásárló az Apple amerikai számítástechnikai cég új  iPhone XS okostelefonját egy sydney-i Apple-üzletben 2018. szeptember 21-én, a készülék árusításának megkezdése után.  (MTI/EPA/Paul Braven)
Nyitókép: Kipróbálja az egyik vásárló az Apple új okostelefonját egy sydney-i üzletben 2018. szeptemberében. (MTI/EPA/Paul Braven)

Még soha nem alkalmazott megoldást vezet be az Apple

Lehet választani az operációs rendszerek között.

Az Apple korábban kötelezte a felhasználóit készülékük frissítésére és egy rövid időnél tovább nem engedte őket visszatérni régebbi rendszereihez, az ősszel érkező iOS 15-tel viszont lehetőséget fog biztosítani arra, hogy válasszanak, kipróbálják az újat, vagy maradnak-e a már beváltnál – írja az Index.

Az iOS 15 egyelőre csak fejlesztőként, béta formájában tesztelhető, a szoftver teljes, nyilvános változata várhatóan szeptemberben vagy októberben lesz letölthető. Ezentúl választható lesz a szoftverfrissítések mikéntje. Eddig két opció volt: amint tudja, telepíti az iPhone a frissítést, vagy amint tudja, letölti az iPhone a frissítést, majd addig értesíti a felhasználót, míg rá nem nyom a telepítés gombra.

Az iOS 15 megjelenésével bevezetnek egy új rendszert. Választható lesz, hogy a rendszer legfrissebb változatát letöltse és telepítse a készülék, vagy maradjon a tavaly ősszel megjelent iOS 14-en, és csak a hozzá tartozó biztonsági frissítéseket töltse le. Az Apple ugyanakkor megjegyzi, hogy a legteljesebb biztonsági javítások a legfrissebb változattal érhetők el, a régebbi főverzió „csak” fontos biztonsági javításokat kap majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×