eur:
391.39
usd:
359.21
bux:
72730.44
2024. július 16. kedd Valter

Lamine Yamal Felcsúton „gyakorolta be” álomgólját – nézze meg!

Lamine Yamal, akit a kedd esti elődöntő legjobb játékosának választott az UEFA, részben álomgólja miatt is, átírta kicsit az Eb-rekordok könyvét. De még érdekesebb, hogy nagyjából négyszáz napja Felcsúton, a Pancho Arénában majdnem ugyanilyen gólt lőtt. Kinek? A franciáknak!

A 17. születésnapját majd szombaton ünneplő ifjú csillag az Eb-történelem legfiatalabb gólszerzője lett, az UEFA pedig még soha nem választott nála fiatalabb játékost egy Eb-meccs legjobbjának.

Csodagyerek, Luis de la Fuente viccesen azt emlegette a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, hogy Lamine kapcsán azt kell mondania, amit a régi rómaiak vallottak Julius Ceasar kapcsán, azért ő is csak egy ember…

Nacho, a spanyolok ötszörös BL-győztes ásza azt mondta, nincs más szó, mint a zseni arra, aki 16 évesen ilyen gólt lő.

De Lamine Yamal lőtt már egy ugyanilyet 15 évesen is, ugyancsak Eb-elődöntőben, ugyancsak a franciáknak!

Mégpedig 2023. május 30-án Magyarországon, a felcsúti Pancho Arénában, az U17-es Európa-bajnokságon. (Nem elhanyagolható különbség, azt a mecset a franciák nyerték, ellentétben a müncheni Eb-elődöntővel.)

A csodagól 4:00-nál.

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: nem lennék meglepve, ha a merénylő nem magányos farkas lenne

A Donald Trump körül dolgozó biztonsági emberek jól reagáltak, de a távolabbi védelem hibázhatott, hogy fegyverrel a volt elnök közelébe kerülhetett a támadó – mondta el az InfoRádió Reggelinfó című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×