eur:
404.22
usd:
374.42
bux:
74263.78
2024. október 26. szombat Dömötör
MUNICH, GERMANY - JULY 09: A pitch invador tries to take a photo with Kylian Mbappe of France during the UEFA EURO 2024 semi-final match between Spain v France at Munich Football Arena on July 09, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Markus Gilliar - GES Sportfoto/Getty Images)
Nyitókép: Markus Gilliar - GES Sportfoto/Getty Images

Így vitték ki az Mbappéval szelfiző szurkolót – videó

Videón, amit a meccsközvetítéseken tilos mutatni.

A francia-spanyol Eb-elődöntőben egy mobiltelefont szorongató fiatalember rohant a pályára a második félidő elején. Minden bizonnyal Kylian Mbappé volt a célpontja, de a biztonsági emberek most időben közbeléptek - írja az Origo.

Eddig csak Cristinal Ronaldót üldözték a pályára rohanó szurkolók a németországi foci-Eb-n, de a spanyol-francia elődöntőben a torna másik szupersztárja, Kylian Mbappé is csatlakozott a portugálhoz.

Címlapról ajánljuk

Az orosz elnök ésszerű kompromisszumról beszélt

Oroszország kész észszerű kompromisszumokra az ukrajnai rendezés érdekében, de érdemi tárgyalások nem folynak - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök pénteken a Rosszija 1 televíziós csatornának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
Gazdasági semlegesség helyett a gazdasági senkiföldjére kerülhet Magyarország Trump visszatérésével

Gazdasági semlegesség helyett a gazdasági senkiföldjére kerülhet Magyarország Trump visszatérésével

A 2024-es amerikai elnökválasztás sorsdöntő pillanatnak ígérkezik az Európai Unió és a közép- és kelet-európai (KKE) régió számára. Donald Trump esetleges visszatérése a Fehér Házba aggodalmakat és vitákat váltott ki az Európára gyakorolt gazdasági következményekről. Több elemzés is azt mutatja, hogy egyértelműen káros lenne a republikánus jelölt megválasztása, és az egyik legnagyobb vesztes Magyarország lehet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 26. 05:55
×
×
×
×