eur:
390.78
usd:
359.75
bux:
73174.1
2024. július 26. péntek Anikó, Anna
A spanyol Alvaro Morata (7), Dani Carvajal (k) és Lamine Yamal (19), miután az olasz Riccardo Calafiori öngólt vétett a németországi labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának második fordulójában játszott Spanyolország-Olaszország mérkőzésen a gelsenkircheni AufSchalke Arénában 2024. június 20-án.
Nyitókép: MTI/AP/Martin Meissner

Hatalmas bajt okozhatott volna a spanyol szurkoló a csapatának

Az egyikszurkoló a győztes elődöntő után ünneplő spanyolok közé rohant.

A spanyol labdarúgó-válogatott hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a francia csapatot a németországi Európa-bajnokság Münchenben játszott keddi elődöntőjében, ezzel története során ötödik alkalommal jutott be a fináléba a kontinensviadalon.

A biztonsági őröknek bőven akadt dolguk a meccsen, egy telefonját szorongató fiatalember előbb a második félidőben futott be a pályára, majd a lefújást követően is volt olyan, aki a játékosok közvetlen közelébe akartak férkőzni - írja az Origo.

A spanyol játékosok a szurkolótáboruk előtt ünnepelték a győzelmet, amikor egy pályára beszökött drukker odaszaladt hozzájuk, hogy szelfit készítsen velük. A biztonsági őrök ezt meg akarták akadályozni, ám a kergetőzés közben az egyik őr megcsúszott, és páros lábbal beleszállt Álvaro Moratába. A spanyolok csapatkapitánya fájdalmasan húzta a lábát az eset után, úgy tűnt a jobb térdén sérült meg.

A spanyolok attól tartottak, hogy a sérülés miatt Moratának ki kell majd hagynia az Eb-döntőt. A 31 éves támadó az eset után percekig sántikált a pályán, de végül együtt ünnepelt a társaival.

A spanyol válogatott ellenfele a szerdai Anglia–Hollandia elődöntő továbbjutója lesz a vasárnapi, berlini fináléban.

Címlapról ajánljuk

Őrültségből valóság: minden, amit az olimpiai megnyitóról tudni lehet

Balett a háztetőn, kötéltáncosok a Szajna felett, úszó zongora, lézershow az Eiffel-toronnyal – csak néhány, már publikus részlet a párizsi olimpia pénteki megnyitó ünnepségéről. A szervezők a francia történelem és kultúra sokszínűségét mutatják meg közel négy órában, egyedi körülmények között.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagy menetelésben az amerikai tőzsdék

Nagy menetelésben az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×