eur:
394.88
usd:
368.51
bux:
72094.79
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Az angol Bukayo Saka ünnepli gólját a németországi labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának harmadik fordulójában játszott Anglia-Szlovénia mérkőzésen a kölni Müngersdorfer Stadionban 2024. június 25-én. A gólt les miatt nem adták meg.
Nyitókép: MTI/AP/Martin Meissner

Egymás elleni döntetlennel jutott tovább Anglia és Szlovénia

Az angol válogatott gól nélküli döntetlent játszott Szlovénia csapatával kedden a labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának utolsó, harmadik fordulójában Kölnben, ezzel mindkét csapat továbbjutott a nyolcaddöntőbe, a magyar válogatott legjobb 16 közé kerülése pedig a szerdai játéknapon dől el.

A mérkőzés első negyedórája puhatolózással telt, a szlovénok ugyanakkor valamivel lelkesebbnek tűntek, míg az angolok kissé dekoncentráltnak látszottak. A 20. percben aztán Saka közelről passzolhatott a kapuba, de a találatot les miatt érvénytelenítették. A folytatásban Anglia próbált nyomást helyezni a riválisra, de nem tudta hatékonyan átjátszani a betömörülő szlovén együttest.

Fordulás után megpróbált nagyobb tempóra kapcsolni a szigetországi csapat, amely egyre többször és egyre hosszabb időszakokra szorította kapuja elé az ellenfelet. Szlovénia az ereje túlnyomó többségét a védekezésre helyezte, és úgy tűnt, megpróbálja megőrizni a gól nélküli döntetlent. Végül az egyre fokozódó angol rohamok egyike sem ért célt, a szlovénok pedig az egy pont megszerzésével történetük során először jutottak tovább egy nagy torna csoportköréből.

Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Hammerrel bombázták le Oroszországot, elesett Razdolivka - Híreink az ukrajnai háborúról pénteken

Hammerrel bombázták le Oroszországot, elesett Razdolivka - Híreink az ukrajnai háborúról pénteken

Hammer típusú okosbombával támadták az ukrán légierő tagjai az oroszországi Belgorod megyét. Egy orosz katonai toborzóvideóban Herszon és Zaporizzsja elfoglalását ígérték. Orbán Viktor magyar miniszterelnök Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel találkozott. Csasziv Jar heves ostrom alatt áll, termobárikus fegyverekkel lövik a várost. Délutánra az orosz hadsereg elfoglalta a donyecki Razdolivkát. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×