eur:
395.06
usd:
368.71
bux:
72094.79
2024. június 28. péntek Irén, Levente
A dán Pierre-Emile Hojbjerg (b) és Morten Hjulmand (j), valamint a szerb Sasa Lukic a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság C csoportja harmadik fordulójának Dánia-Szerbia mérkőzésén a müncheni Allianz Arénában 2024. június 25-én.
Nyitókép: MTI/AP/Antonio Calanni

Dánia továbbjutott, Szerbia búcsúzott

A dán és a szerb válogatott gól nélküli döntetlent játszott egymással kedden a labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának utolsó, harmadik fordulójában Münchenben, ezzel a dánok másodikként továbbjutottak, a szerbek pedig kiestek.

A kezdő sípszótól kezdve a dánok léptek fel kezdeményezőbben, a mélyen védekező szerbek a kontrákra próbáltak alapozni, de az első félidő szinte teljesen eseménytelenül telt. A térfélcserét követően a cserék hatására némileg megélénkült a mérkőzés, de a szerbek hiába voltak győzelmi kényszerben, erőtlen támadásaikból még csak helyzetig sem jutottak, míg a dánok egy idő után nem erőltették a támadásokat, megelégedtek a 0–0-val.

Az ugyanolyan mérleggel zárt dán és a szlovén válogatott között az döntött, hogy a dánok (9.) előrébb végeztek az Eb-selejtezős rangsorban, mint riválisuk (15.).

Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Hammerrel bombázták le Oroszországot, elesett Razdolivka - Híreink az ukrajnai háborúról pénteken

Hammerrel bombázták le Oroszországot, elesett Razdolivka - Híreink az ukrajnai háborúról pénteken

Hammer típusú okosbombával támadták az ukrán légierő tagjai az oroszországi Belgorod megyét. Egy orosz katonai toborzóvideóban Herszon és Zaporizzsja elfoglalását ígérték. Orbán Viktor magyar miniszterelnök Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel találkozott. Csasziv Jar heves ostrom alatt áll, termobárikus fegyverekkel lövik a várost. Délutánra az orosz hadsereg elfoglalta a donyecki Razdolivkát. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×