eur:
399.82
usd:
368.06
bux:
74228.2
2024. október 18. péntek Lukács
Szoboszlai Dominik labdarúgó az EM Sports menedzserirodájában tartott sajtótájékoztatón 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Szoboszlai kétszázmilliós autót villantott Budapesten - videó

Új autója van egy videó szerint a magyar válogatott és a Liverpool középpályásának.

Egy TikTokra felkerült videó szerint Szoboszlai Dominikot a belváros utcáin kapták lencsevégre. A hvg.hu szerint a válogatott csapatkapitánya vélhetően egy Lamborghini Revueltóval lepte meg magát eljegyzési ajándékként.

A Lamborghini zászlóshajója 6,5 literes V12-es motorral van felszerelve, amely 9500-as fordulatszámig pörög, és 1001 lóerős teljesítményre képes. 2,5 másodperc alatt gyorsul fel százra, a végsebessége pedig több mint 217 kilométer per óra. A Revuelto ára körülbelül 450 ezer font, ami forintba átszámítva nagyjából 215 millió.

@ganajturo_

szobolobodobo (a video sajat tulajdon, a tovabbkozles csak engedellyel lehetseges)

♬ som original - eices

Címlapról ajánljuk
Nem jött be az osztrák államfő trükkje

Nem jött be az osztrák államfő trükkje

Hiába szólította fel egyeztetésre a választásokon a legjobban szereplő három párt vezetőjét Alexander Van der Bellen, a megbeszélések után is maradt a kormányalakítási patthelyzet.

Kis-Benedek József: nagyon furcsa, hogy a Hamász vezetője tűzharcba keveredett

Az izraeli hadsereg közleménye szerint véletlenül sikerült likvidálni Jahja Szinvár Hamász-vezért, de Kis-Benedek József furcsának találja, hogy a szigorúan őrzött férfi tűzharcba keveredhetett. A biztonságpolitikai szakértő nem tartja kizártnak, hogy Irán vagy a Hamász ellencsapást indít.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×