eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár (b) és Gyurta Dániel olimpiai arany- és ezüstérmes, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszó, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) sportolói bizottságának tagja a férfi 100 méteres pillangóúszás eredményhirdetésén a 2024-es párizsi nyári olimpián a Párizs melletti Nanterre-ben lévő Paris La Défense Arénában 2024. augusztus 3-án. Az aranyérmet Milák Kristóf nyerte.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Gyurta Dániel híres lett

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Gyurta Dánielt beiktatták a Nemzetközi Úszó Hírességek Csarnokába a floridai Fort Lauderdale-ben.

"Azzal, hogy az Úszó Hírességek Csarnokának tagjai közé választottak, a 2024-es évem nagyon kerek lett. Hálás vagyok ezért a megtisztelő tagságért" - írta közösségi oldalán a 35 éves Gyurta.

Hozzátette, idén született meg a lánya, majd átélhette a párizsi olimpia legszebb pillanatait, a beiktatással pedig felkerült a korona a pályafutására.

A 35 éves úszó négy olimpián szerepelt, Athénban ezüst, Londonban aranyérmet nyert 200 méter mellen. Szerda óta ő az elnöke a Magyar Olimpiai Akadémiának.

Címlapról ajánljuk
Nagy korszaka ez a tojásnak – sokat eszünk belőle

Nagy korszaka ez a tojásnak – sokat eszünk belőle

A kilencvenes években tapasztalt mélypont óta folyamatosan nő a tojásfogyasztás Magyarországon, ezt a termék vásárlását népszerűsítő kampányok is segítik – mondta az InfoRádióban a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetség alelnöke, Pákozd Gergely.

Orbán Viktor: nem adjuk oda a brüsszeli bürokratáknak

Az olasz és a magyar két szabadságharcos nép, amely sohasem adja meg magát, sohasem adja fel a szabadságát, és sohasem engedi át az országát idegeneknek - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Olaszországban, a Matteo Salvini vezette Liga nagygyűlésén, amelyet a Bergamo közeli Pontida kisvaros mezején tartottak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×