eur:
396.98
usd:
355.38
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
Barcelona, 2014. május 17.A barcelonai Camp Nou stadion lelátója a Barcelona - Atlético Madrid spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2014. május 17-i mérkőzése előtt. (MTI/EPA/Alberto Estevez)
Nyitókép: Alberto Estevez

Náci köszöntés miatt büntették meg a Barcelonát

A szurkolóknak ki kell hagyniuk a következő nemzetközi meccset.

Náci köszöntés miatt nem vásárolhatnak belépőket az FC Barcelona labdarúgócsapatának drukkerei a gárda következő idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésére.

A katalán klubot azért büntette meg az európai szövetség, mert a Monaco otthonában 2-1-re elveszített találkozón néhány szurkoló egy "Flick Heil" feliratú zászlóval "üdvözölte" Hansi Flicket, saját csapata német vezetőedzőjét.

Mindez azt jelenti, hogy nem lehetnek Barca-drukkerek november 6-án Belgrádban, a Crvena zvezda otthonában sorra kerülő alapszakasz-mérkőzésen.

A Barcelonának tízezer eurós pénzbírságot is fizetnie kell, ezt még egy áprilisi, hasonló eset miatt kapta. Akkor a Paris Saint-Germain elleni BL-meccsen alkalmazták a náci köszöntést a szurkolók, ami miatt felfüggesztett büntetés járt.

Címlapról ajánljuk
„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

Eltúloztuk a Covid-fenyegetést – erről beszélt Anglia tiszti főorvosa a Nagy-Britanniában máig folyó pandémiavizsgálat során. Az ajánlások miatt szerinte például szívbetegek nem mentek kórházba.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Sikerül elkerülni a recessziót Amerikában? Erre kell most figyelni

Sikerül elkerülni a recessziót Amerikában? Erre kell most figyelni

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A műsor első részében azt elemeztük, hogy a második negyedéves amerikai GDP-adat hogyan hat az amerikai kamatokra és a részvénypiacokra, valamint hogy kell-e félni recessziótól a választások előtt álló országban. Vendégünk volt Cinkotai Norbert, a K&H Értékpapír vezető elemzője. A második blokkban a friss munkanélküliségi és foglalkoztatottsági adatokat beszéltük át Hornyák Józseffel, a Portfolio makroelemzőjével.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 27. 12:19
×
×
×
×