eur:
392.47
usd:
354.74
bux:
72615.92
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka
Soccer ball flew into the goal. Soccer ball bends the net, against the background of flashes of light. Soccer ball in goal net on blue background. A moment of delight, 3D illustration
Nyitókép: Rost-9D/Getty Images

Már kaphatóak a jegyek a Nemzetek Ligája-mérkőzésre

Hétfőn 10 órakor megkezdődött a jövő keddi magyar-bosnyák labdarúgó Nemzetek Ligája-mérkőzésre szóló jegyek értékesítése.

Az év elején és a nyár második felében összesen 38 ezer szurkoló élt a magyar válogatott hazai mérkőzéseire meghirdetett bérletvásárlási lehetőséggel, a megmaradt jegyeket közvetlenül a Nemzetek Ligája-találkozók előtti időszakban lehet megvásárolni - közölte a Magyar Labdarúgó Szövetség.

A bosnyákok elleni mérkőzésre a mai naptól lehet megváltani a belépőket a készlet erejéig a Puskás Arénába.

A jegyek négy árkategóriában kaphatók 7000, 13 000, 20 000 és 25 000 forintért.

A magyar válogatott szombaton Düsseldorfban kezdi meg Nemzetek Ligája-szereplését a németek ellen, ezt követi három nappal később a Bosznia-Hercegovina elleni hazai találkozó. Mindkét mérkőzés kezdési időpontja 20.45 óra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Európai Bizottság: nem ússza meg a gigabüntetést a magyar kormány

Európai Bizottság: nem ússza meg a gigabüntetést a magyar kormány

Az elmúlt napokban a magyar kormány bejelentette, hogy az Európai Bizottság jelentős összeggel tartozik Magyarországnak a határvédelmi költségek megtérítése céljából, amelyeket az ország az elmúlt évtized során a saját költségvetéséből fedezett. A magyar fél szerint az Európai Bizottság körülbelül 2 milliárd euróval tartozik az országnak, így nem hajlandó kifizetni a kötelezettségszegési eljárásban, majd az erről Európai Unió Bírósága által hozott ítélet szerint megtérítendő 200 millió eurós bírságát. Az Európai Bizottság jelezte, megalapozatlannak tartják a magyar kormány követelését, a gigabírságot pedig késedelmi tételekkel együtt hajtják be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×