eur:
393.63
usd:
351.68
bux:
72949.64
2024. augusztus 24. szombat Bertalan
A diósgyőri Haris Tabakovic (elöl) és a debreceni Szatmári Csaba a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában játszott Debreceni VSC - Diósgyőri VTK mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. június 21-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Feljebb lépett a német bajnokságban a Debrecen és a Diósgyőr korábbi csatára

A német másodosztályban szereplő Hertha BSC bejelentette, hogy Haris Tabakovic, a gárda gólerős támadója az élvonalbeli Hoffenheimben folytatja pályafutását.

A 30 éves bosnyák támadó 2017 és 2019 között Debrecenben, majd a Diósgyőrben is játszott, egy ausztriai kitérőt követően tavaly igazolt a berlini klubhoz, amelynek színeiben 39 tétmérkőzésen 25 gólt szerzett, a Bundesliga 2-ben 22 találattal társgólkirály volt az elmúlt szezonban.

Tabakovicért sajtóhírek szerint ötmillió euró körüli összeget fizetett a Hoffenheim, amely 2027-ig szóló szerződést kötött a csatárral.

Címlapról ajánljuk

Néhány tanszer ára szabályosan kilőtt

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint az áltagos éves infláció felett emelkedett a tanszerek ára Magyarországon. Most ősszel - a két évvel korábbihoz képest - csaknem 40 százalékkal drágábban lehet beszerezni az iskolában szükséges eszközöket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.26. hétfő, 18:00
Csizmazia Gábor
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa
Veszélyes fertőző betegség miatt került kórházba Anthony Fauci

Veszélyes fertőző betegség miatt került kórházba Anthony Fauci

Anthony Fauci, az amerikai Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) korábbi igazgatója és hosszú ideje az Egyesült Államok vezető közegészségügyi tisztviselője, aki az USA koronavírus-járványra reagáló testületét vezette megfertőzödött a nyugat-nílusi vírussal. Fauci elmondta a CBS News-nak, hogy körülbelül tíz nappal ezelőtt került kórházba láz, hidegrázás és súlyos fáradtság miatt. A nyugat-nílusi láz az elmúlt években Magyarországon is megjelent, az invazív ázsiai tigrisszúnyogok terjesztik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 24. 16:22
×
×
×
×