eur:
393.48
usd:
357.97
bux:
71832.47
2024. augusztus 14. szerda Marcell
A ferencvárosi Daniil Merkulov (b) és Mateo Cuk, a Spandau 05 Berlin játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája 10. fordulójában játszott FTC Telekom - Spandau 05 Berlin mérkőzésen a Császár-Komjádi Béla Sportuszodában 2023. március 21-én.
Nyitókép: MTI Fotószerkesztőség/Illyés Tibor

Megvannak a Fradi ellenfelei a csoportkörben

Horvát, georgiai és selejtezős ellenfele lesz a címvédő FTC vízilabdacsapatának a BL-ben.

A címvédő FTC-Telekom horvát, georgiai, valamint egy selejtezőből érkező csapattal találkozik a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörében.

A sorozat keddi sorsolásán a népligeti együttes kvartettjébe a Jadran Split, a Dinamo Tbiliszi és a selejtezők B csoportjának győztese került.

A legutóbb döntős, 11-szeres győztes olasz Pro Recco visszalépése miatt a Ferencvároshoz hasonlóan főtáblás, bajnoki ezüstérmes Vasas a csoportkörben a spanyol CNA Barcelonetával - Vigvári Vince és Burián Gergely együttesével -, a francia Marseille-jel - Angyal Dániel klubjával -, valamit az A selejtezőcsoport győztesével csap majd össze.

A kvalifikációban a B jelű kvartettben érdekelt BVSC-nek a főtábláért a görög Vuliagmenit, a szerb Radnicski Kragujevacot és a horvát Mladost Zagrebet kell megelőznie, ugyanis csak az első helyezett lesz tagja a 16-os elitmezőnynek.

A női Bajnokok Ligája selejtezőjében öt magyar csapat volt érdekelt: az A csoportban a Ferencváros a spanyol CN Sant Andreuval, a holland ZV De Zaannal, a görög Panioniosszal és az olasz Rapallo Pallanuotóval találkozik. A Dunaújváros és a BVSC egyaránt a B csoportba került a francia Lille UC és Grand Nancy AC, valamint a holland Polar Bears társaságába, míg D kvintettben a Digi Eger - amely rendező lesz - és a III. Kerületi TVE az olasz SIS Romával és Pallanuoto Trieste-tel, illetve a spanyol CN Terrassával csatázik a főtábláért.

Az öt csoportból az első két helyezett, valamint a legjobb harmadik jut a csoportkörbe, amelynek az UVSE alanyi jogon tagja.

Címlapról ajánljuk
Csipes Tamara: nincs hiányérzetem, kerek történet a pályafutásom

Csipes Tamara: nincs hiányérzetem, kerek történet a pályafutásom

A párizsi ötkarikás játékokkal befejezte a versenyszerű kajakozást a kétszeres olimpiai bajnok. Csipes Tamara azt mondta az InfoRádióban, hogy maradéktalanul elégedett a Franciaországban megnyert két ezüst- és egy bronzéremmel. Hozzátette: nem fáj elismernie, hogy Lisa Carrington ezúttal jobb volt nála, és nem hiányzik neki az újabb arany, mert fontosabb számára, hogy emberileg nagyon sokat kapott az utolsó olimpiájától.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.14. szerda, 18:00
Szécsényi Gábor
Az Autó című autós magazin főszerkesztője
Kijött a fontos adat, jó volt a hangulat az Egyesült Államokban

Kijött a fontos adat, jó volt a hangulat az Egyesült Államokban

A vártnál érdemben alacsonyabb lett az amerikai termelői infláció, ami kedvező lehet a szeptemberi Fed kamatdöntő ülése szempontjából: a friss adat  ugyanis beleillik abba a trendbe, hogy az amerikai gazdaság lassulásával együtt az inflációs nyomás is csökken, ez pedig afelé mutat, hogy a Fed elkezdheti szeptemberben a kamatcsökkentési ciklusát. A hír hatására megugrottak az amerikai részvényindexek, az erősödést a Nasdaq vezette.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×