eur:
395.1
usd:
369.32
bux:
71934.33
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Budapest, 2022. június 24.Virth Balázs, Milák Kristóf edzője a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 24-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Virth Balázs: itt nem szoktak a magyarok jó időt úszni, de Kristóf esete más

Nagy érdeklődés övezi a Mare Nostrum-sorozat középső, barcelonai versenyét, ahol a magyarok között a nemzetközi mezőnybe visszatért Milák Kristóf is ott van.

A második napi eredményekből az látszik, hogy mindenki – Telegdy Ádám, Márton Richárd, Zombori Gábor és Milák Kristóf is – sokkal gyengébbet úszott, mint az április országos bajnokságon. Milák edzője, Virth Balázs a Sportalnak elmondta: a Mare Nostrumon nem szoktak jól úszni, hiszen ebben az időszakban olyan edzésmunkát végeznek, amitől fáradtak.

Milák Kristóf esete azonban más (ő első nap jó idővel nyerte a 100 pillangót, de másnap fő számában, 200 m pillangón kikapott). Edzője szerint a világcsúcstartó úszó erős, gyors, de nincs megfelelő állóképessége. "Nem túl jó jel, hogy nem tartunk előrébb, mint áprilisban" – jegyezte meg.

A továbbiakról egyelőre még nem döntöttek. A hét végén lesz a Mare Nostrum monacói versenye, utána Virth Balázs leül Milák Kristóffal és megbeszélik, hogyan tovább.

Címlapról ajánljuk
Joe Biden nagyon gyenge volt, akár a félreállítása is szóba kerülhet - mondja a szakértő

"Joe Biden nagyon gyenge volt, akár a félreállítása is szóba kerülhet" - mondja a szakértő

A CNN felmérése szerint a megkérdezettek 67 százaléka Donald Trumpot nevezte meg az elnökjelöltek első tévévitájának győzteseként. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének tudományos segédmunkatársa azt mondta az Inforádióban, hogy az eddigi visszajelzések alapján pánikhangulat alakult ki a demokrata szavazók és donorok körében a vitát követően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×