eur:
394.6
usd:
367.8
bux:
70514.41
2024. június 24. hétfő Iván
Milák Kristóf olimpiai, világ- és háromszoros Európa-bajnok válogatott úszó a Duna Arénában 2022. június 16-án, a magyarországi vizes vb kezdete előtt két nappal.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Milák Nostrum: 100 méter pillangón is remek idővel nyert az úszó

Akárcsak szombaton 200-on, vasárnap 100 méter pillangón is remek idővel nyert Milák Kristóf a Mare Nostrum nemzetközi úszóverseny-sorozat harmadik, utolsó állomásában Monte-Carlóban.

A szám olimpiai ezüstérmese 50.75 másodperces versenycsúccsal diadalmaskodott, ezzel pedig Kós Hubertet és az ötkarikás címvédő amerikai Caeleb Dresselt (50.85) megelőzve a negyedik helyre jött fel az aktuális világranglistán.

A Honvéd olimpiai bajnoka később 200 méter gyorson is érdekelt volt a fináléban, itt 1:48.02 perces idővel a negyedik lett.

Női 200 méter pillangón Sebestyén Dalma 2:09.53 perces idővel ezüstérmet nyert.

A SwimSwam szakportál beszámolója szerint a medence szűrőrendszerében keletkezett hiba miatt 90 perccel elcsúszott a vasárnapi zárónap kezdése. Emiatt végül a kétnapos, kieséses rendszerben zajló sprintszámokban már csak a döntőket rendezték meg, itt a szombaton országos csúccsal olimpiai szintidőt teljesítő Senánszky Petra 50 méter gyorson harmadik lett, századra pontosan beállítva egy nappal korábbi magyar rekordját (24.57.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
Kölcsönhatások és többnézőpontúság – Interjú Mengyán Andrással

Kölcsönhatások és többnézőpontúság – Interjú Mengyán Andrással

A Magyar Nemzeti Bank által életre hívott művészeti gyűjteményt gondozó MNB Arts and Culture és a Fajó Alapítvány együttműködésében a Pesti Műhely munkásságát bemutató anyag jelenleg egy több várost érintő kiállítás-sorozaton szerepel Kínában. A Pesti Műhely által használt szitázógépet egykoron Mengyán András tervezte, akivel az MNB Arts and Culture készített interjút rendkívül sikeres életpályájáról és az alkotóközösségről. A műtárgy.com az alábbiakban ennek egy részét közli.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×