eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Dejan Stankovic, a Ferencváros vezetőedzője a csapat sajtótájékoztatóján a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntőjébe jutásért játszott, Ferencvárosi TC - Olimpiakosz visszavágó mérkőzés előtti napon a fővárosi Groupama Arénában 2024. február 21-én. A magyar bajnok 1-0-ás hátrányba került az első összecsapáson a görögországi Pireuszban.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Stankovic: eljöhet a pillanat a Olimpiakosz ellen, amikor all-int mondunk

Dejan Stankovic vezetőedző szerint az Olimpiakosz elleni visszavágó maga lesz a nagybetűs meccs a Ferencváros labdarúgócsapata számára a Konferencia-ligában.

„Sokan az év mérkőzésének tartják, számomra inkább a pillanat meccse lesz. Ez lesz a meccs, a nagybetűs meccs. Mindenkit be akarok vonni, nemcsak a játékosokat, hanem a személyzetet és a közönséget is. Közösen fogunk kiállni, azt szeretném, hogy tényleg pokoli hangulat legyen a stadionban.

Azt szeretném kérni, hogy az utolsó pillanatig mindenki higgyen a csapatban”

– fogalmazott a szerdai sajtótájékoztatón a szerb tréner.

A játékosként Bajnokok Ligája-győztes szakember szerint van, amit szeretnének megőrizni a pireuszi első felvonáson mutatott játékukból, de van, amivel nem volt elégedett. Hozzátette, átbeszélték, min kell javítani.

„Eljöhet az a pillanat, amikor all-int mondunk és mindent egy lapra feltéve rohamozunk, de nem lehet így kezdeni. Persze a teljes erőbedobásra szükség lesz, viszont szervezett formában.

Az első perctől a századikig nagy hittel kell futballoznunk”

– mondta Stankovic, aki megjegyezte, a múlt hétvégi bajnoki találkozó elhalasztásának köszönhetően ez volt az eddigi leghosszabb munkahete a szeptemberi kinevezése óta.

Stankovic az ellenfélről elárulta, hasznos információkkal gazdagodott annak köszönhetően, hogy az Olimpiakosz pályára lépett hétvégén, mert a PAOK ellen 4–1-re megnyert rangadón a múlt héten kinevezett kollégája, José Luis Mendilibar négy helyen is változtatott a kezdőcsapatán.

A játékosok nevében Varga Barnabás arról beszélt, hogy sokat kivett belőlük a múlt heti mérkőzés, ezért jót tett a hétvégi bajnoki összecsapás elhalasztása, mert így frissebbek lesznek a visszavágón.

„Az 1-0 nem egy nagy előny, így hasonló játékot tudunk játszani, mint Pireuszban. Most is lesznek lehetőségeink, főleg hazai pályán” – fogalmazott a válogatott csatár, aki vezeti a góllövőlistát az OTP Bank Ligában.

A tavaly paksiként gólkirály támadó elárulta, bár sérülése miatt a felkészülés javarészét kihagyta, most már eltelt néhány hét, így jobban érzi magát, már közel van a százszázalékos formájához.

A teltházas Groupama Arénában csütörtökön 21 órakor kezdődő találkozót élőben közvetíti az M4 Sport és a Kossuth Rádió. A nyolcaddöntő sorsolását pénteken 13 órától rendezik.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×