eur:
394.49
usd:
364.94
bux:
71481.37
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője az Everton az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool ellen játszott, 2020. január 5-i mérkőzésén a liverpooli Anfield stadionban. A Liverpool 1-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Klopp nem elégedetlen, Arteta szerint az utóbbi húsz év legintenzívebb mérkőzése volt

Az Arsenal elleni szombati győzelemmel a tabella élén karácsonyozhatott volna az angol labdarúgó-bajnokságban a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool FC, de az 1-1-es hazai döntetlennel egyáltalán nem elégedetlen Jürgen Klopp vezetőedző.

"Ha valaki bizonytalan lett volna abban, hogy a tabella melyik részéhez is tartozunk, ez az eredmény megmutatta, hogy egészen az elejére. Így kell tovább folytatnunk" - mondta az éllovas elleni rangadó után a Vörösöket irányító német szakember.

A mezőnyt jelenleg az Ágyúsok vezetik 40 ponttal, a Liverpool - amelyben a magyar válogatott csapatkapitánya végig a pályán volt - 39 ponttal követi a londoniakat.

"A top csapatok ellen elért eredményekből és teljesítményekből kell erőt merítenünk. A Man City ellen például nem játszottunk rosszul, de nem olyan jól, mint ma" - utalt Klopp a címvédő elleni, november végi döntetlenre (1-1).

Az Arsenal vezetőedzője, Mikel Arteta úgy fogalmazott a szombati ütközet után, hogy az utóbbi évtizedek egyik legintenzívebb meccse volt.

"Ez egy hihetetlen futballmérkőzés volt, az utóbbi húsz év egyik legintenzívebbje ebben a ligában. Többször is mi irányítottunk, az utolsó húsz percben jobban akartuk a győzelmet, de a döntetlen igazságos" - mondta a spanyol tréner.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Kínával gyakorlatoztak közösen az orosz alakulatok – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Kínával gyakorlatoztak közösen az orosz alakulatok – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. AOroszország és Kína közös hadgyakorlatot tartott a határon átnyúló terrorizmus visszaszorításáért hétfőn. A két hatalom először tartott ilyen akciót Moszkva 2022-es ukrajnai inváziója óta – írja a South China Morning Post. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×