eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Pixabay

Már árulják a jegyeket a részben magyar kézi-Eb-re

Egy évvel a rajt előtt megkezdődött a jegyértékesítés a női kézilabda Európa-bajnokságra, amelyet Magyarország, Svájc és Ausztria közösen rendez.

A hazai szövetség beszámolója szerint a debreceni Főnix Arénában szereplő magyar válogatott meccseire 18 600 forinttól válthatók meg a csoportkör-bérletek, három versenynapra. Továbbjutás esetén a magyar csapat a középdöntő meccseit is Debrecenben játssza, az erre a szakaszra érvényes bérletek is megvásárolhatók már most, a legolcsóbb kategória 32 000 forintba kerül, amelyért már négy játéknap mérkőzései tekinthetők meg. A cívis városban emellett a B csoport mérkőzéseit is megrendezik, amelyekre már 7800 forinttól elérhetők a jegyek.

A napijegyek értékesítése az Európa-bajnokság sorsolása után indul, amelyet április 18-án rendeznek, Bécsben.

"Magyarország a női kézilabdázás szempontjából kitüntetett ország, hiszen azon kevés kézilabda-kultúrák közé tartozunk, ahol a női szakág népszerűségben is fölveszi a versenyt a férfival, erre nagyon büszkék vagyunk. Catch the spirit - így szól kontinensverseny jelmondata, és ez is jól jelzi, hogy az a szenvedély, spiritusz, ami körülveszi nálunk a sportágat és ezen belül a női kézilabdát, jelen lesz jövőre az Európa-bajnokságon" - idézte a szövetség honlapja Ilyés Ferenc elnököt.

A jövő december 15-ig tartó, a női szakág történetében először 24 csapatos kontinensviadalon a csoportmérkőzések házigazdái Bázel (St. Jakobshalle), Innsbruck (Olympiahalle) és Debrecen (Főnix Aréna) lesznek, mindegyik helyszínen két-két négyes csoport találkozóira kerül sor. A 6-6 csapattal zajló középdöntőket Debrecenben és Bécsben rendezik, míg az elődöntőknek, valamint a helyosztóknak és a döntőnek az osztrák főváros lesz a helyszíne. Az Európa-bajnokság tizenhat játéknapja során hatvanöt meccsből összesen huszonnégy mérkőzést játszanak Magyarországon.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×