eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A diósgyőri csapat második gólja a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Debreceni VSC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2023. szeptember 23-án.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Nagy napra ébredt ma Miskolc, pontos menetrendet dolgoztak ki

A vasárnap 17.45-kor kezdődik a DVTK – FTC NB I-es labdarúgó-mérkőzés Diósgyőrben. Az esemény felbolygatja a város életét.

A boon.hu számol be Miskol vasárnap délutáni pontos menetrendjéről. A rangadó, amelyen a tavalyi bajnok és az egyik feljutó játszik a labdarúgó NB I-ben, délután 5.45 perckor kezdődik.

Mivel több ezer Fradi drukkert várnak, ezért pontos forgatókönyvet dolgoztak ki.

Ennek legfontosabb része, hogy a budapesti autós szurkolók meghatározott módon érkezhetnek a diósgyőri stadionhoz.

15.30 és 17.15 óra között gyűjtőpontot alakítanak ki az M30-as autópálya déli lehajtójáról, továbbá az északi lehajtójáról visszatereléssel, valamint a 26-os számú főúton Kazincbarcika felől érkező ferencvárosi drukkerek számára, rendőrségi felvezetéssel a stadionhoz juttatás. (Škoda autószalon elől).

Fontos, hogy utána is

rendőrségi felvezetést kapnak a fradisták.

A helyi lap ezek után ismerteti a pontos menetrendet, amelynek lényege, hogy a DVTK Stadiont 15.45 perckor nyitják meg, azaz két órával a meccs kezdése előtt.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×