eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Nyitókép: Facebook/UEFA EURO 2024

Robotprogramok nehezítik a jegyigénylést a jövő évi futball Eb-re

Több millió érvénytelen jegyigénylés érkezett a jövő nyári, németországi labdarúgó Európa-bajnokság szervezőihez.

Martin Kallen, az európai szövetség (UEFA) versenyigazgatója a frankfurti könyvvásáron elmondta, komoly problémát okoznak számukra a számítógépes robotprogramok, amelyek több millió érvénytelen jegyigénylést generálnak, de megpróbálják ezeket kiszűrni.

Az értékesítés első szakasza október 3-án kezdődött és jövő csütörtökig tart. A szurkolók ebben az időszakban 1,2 millió jegyet igényelhetnek, de azoknak a kiosztása sorsolás útján dől el.

Kallen szerint jelenleg a június 14-i müncheni nyitómérkőzésre van a legnagyobb kereslet. A csoportkörben a legolcsóbb belépők 30 dollárba kerülnek, a berlini döntő legdrágább jegyeiért 1000 dollárt kérnek.

A házigazda Németország mellett Ausztria, Belgium, Anglia, Franciaország, Portugália, Skócia, Spanyolország és Törökország válogatottja már kijutott a tornára. A csoportkör sorsolását december 2-án rendezik Hamburgban.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×