eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Az olasz Fiorentina edzést tart a labdarúgócsapat firenzei Viola Park edzőközpontjában 2023. október 4-én. A magyar bajnok Ferencváros másnap este lesz a Fiorentina vendége a firenzei Artemio Franchi Stadionban a Konferencia-liga csoportmérkőzésén.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

A Fradi-drukkerek erődemonstrációt tartottak Firenzében

A Fiorentina–Ferencváros Ekl-csoportmérkőzést ma este 9-kor játsszák, de a magyar szurkolók egy része már megérkezett a kupameccs helyszínére.

A magyar szurkolók jelentős része együtt érkezik a toszkán fővárosba, a meccs napján. Több mint százan azonban már előző este megjelentek Firenze belvárosában, a Fior ultráit keresve – írja az nb1.hu.

Az Ultras Liberi szurkolói oldal adta hírül, hogy a fehér egyenpólókban felvonuló ferencvárosi tábor hiába várta a Fiorentina drukkereit este a város frekventált terén, a központi vonatállomás szomszédságában. Kissé csalódottan állapították meg a poszt szerint, hogy a "megfigyelőkön kívül semmi mozgás…”

A Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai több platformon is felhívták társaik figyelmét, hogy a magyarok nem várost nézni mennek Firenzébe, amely számukra ellenséges terület. A zöld-fehér klub szurkolói 14 órától gyülekeznek a Piazza della Signorián, ahonnan együtt vonulnak át a voucher átváltó ponthoz – írja a szakportál.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×