eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A bajnok Ferencváros labdarúgócsapatának tagjai a trófeával ünnepelnek, miután 3-0-ra győztek a labdarúgó női Simple Liga döntőjének második mérkőzésén, az ETO FC Győr - Telekom-FTC összecsapáson a győri ETO Stadionban 2023. június 1-jén. A Ferencváros sorozatban negyedszer lett bajnok.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Albert Flórián lett a címvédő Ferencváros vezetőedzője - Női labdarúgó NB I

Vágó Fanny távozott a bajnoki címvédő Ferencváros női labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról, a helyét Albert Flórián vette át.

Az FTC-Telekom a múlt héten nem jutott tovább a Bajnokok Ligája-selejtező gyulafehérvári csoportjából, ezt követően került sor az edzőváltásra - adta hírül szerdán a zöld-fehér klub honlapján.

Az aranylabdás klublegenda Albert Flórián fia tagja volt az 1995-ben BL-főtáblás Ferencvárosnak, edzői pályafutását a klub utánpótlásában kezdte, majd Gellei Imre pályaedzője lett a felnőtt csapatnál. Egy dunaújvárosi kitérő után visszatért az utánpótlás élére, ezt követően a magyar szövetség kötelékében, majd a Tökölnél, a Budaörsnél, a Soroksárnál, legutóbb pedig a BKV Előrénél dolgozott. A női labdarúgásban ez az első megbízása.

Vágó Fanny 2019 nyarán igazolt a Fradiba, aminek 2021 szeptembere óta játékos-edzője volt, és most futballistaként is távozott a klubtól.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×