eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Adama Traoré, a Ferencváros (k) és Juan Corbalan, a máltai Hamrun Spartans játékosa a labdarúgó Konferencia-liga harmadik selejtezőfordulójának második, Ferencváros TC - Hamrun Spartans FC mérkőzésén a Groupama Arénában 2023. augusztus 17-én.
Nyitókép: Illyés Tibor

A Ferencváros 2-1-es győzelemmel tudta le a kötelező feladatot

A Ferencváros, bár hátrányba került, 2-1-re legyőzte a máltai Hamrun Spartanst az Európai Konferencialiga 3. selejtezőkörében, 8-2-ees összesítéssel jutott tovább. Egyetlen lépés már csupán az őszi csoportkör, ahhoz a következő hetekben a litván Zalgiris Vilniust kell kiejteni.

Az első mérkőzésen aratott 6-1-es győzelem után magabiztosan várhatja a Ferencváros a Hamrun Spartans elleni Konferencia-liga-visszavágót. A tét a playoff-körbe jutás.

A Ferencváros kezdő tizenegye: Varga Ádám – Wingo, Knoester, Cissé, Pászka – Sigér, Abu Fani, Tokmac – Zachariassen, Varga Barnabás, Traoré.

Abu Fani lövése megpattant, de le is lassult a labda, Marchetti, a máltaiak olasz kapusa védett.

Szép góllal vezetést szerzett a Hamrun a 6. percben. Montebello beadása után Mbong félfordulattal, nyolc méterről, Pászka mellől a kapuba húzta a labdát., 0-1, összesítésben 6-2.

Tokmac erőszakos labdaszerzése után Varga Barnabás a kapu mellé emelte a labdát.

Tomac megsérült, egyelőre húzza a lábát.

Támadgat a Ferencváros, az kevésbé látszik, hogy presztízsokból fontos lenne gyorsan egyenlíteni.

A gólszerző kapta az első sárga lapot a mérkőzésen, odarúgott Pászkának.

A 32. percben Abu Fani lövését Marchetti kiütötte.

A 41. percben Sigér beemelte a labdát a tizenhatoson belülre, Varga Barnabás elé. A középcsatár átvette, majd felemelte a túlsó oldalon felugró Traorénak, aki erős fejessel a hálóba küldte a labdát, 1-1.

Letelt az első félidő, 45+3 perc.

Wingo helyére Civic állt a második félidőre.

Az 52. percben Sigér Dávid 18 méteres lövése után a keresztlécről pattant ki a labda.

Lisztes és Marquinhos váltja Tokmacot és Traorét.

A 68. percben Marquinhos betört a tizenhatoson belülre, az alapvonal közeléből rátette varga Barnabás lábára a labdát, aki jókor volt jó helyen, neki ez rutinfeladat, 2-1, összesítésben 8-2.

Abu Fani a lécet találta el, Lisztes Krisztián lövését a kapus védte.

Letelt a játékidő, a Ferencváros a közepest éppen elérő teljesítménnyel 2-1-re nyert, 8-2-es összesítéssel továbbjutott.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×