eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A ferencvárosi Lisztes Krisztián, miután gólt szerzett a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - MOL Fehérvár FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. április 2-án.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Újabb magyar labdarúgó köthet eurómilliós külföldi szerződést

Akár tízmillió eurót is fizethet a 18 éves Lisztes Krisztiánért az Eintracht Frankfurt a Ferencvárosnak.

A Nemzeti Sport értesülései szerint az Eintracht Frankfurt konkrét ajánlatot tett a Ferencvárosnak a 18 éves Lisztes Krisztiánért, de közben másik két klub is bejelentkezett az U21-es válogatott támadóért.

Korábban a német Kicker írt arról, hogy a 2022-ben Európa-liga-győztes Eintracht Frankfurt jövő nyáron szerződtetné a Ferencvárostól Lisztes Krisztiánt. A magyar sportlap értesülései szerint a klubok között megkezdődtek a tárgyalások, a Frankfurt konkrét ajánlatot tett: már most fizetne egy több millió euróra rúgó összeget, majd egy év múlva egy újabb részletet, és csak 2024 nyarán kerülne a német klubhoz, addig a Ferencvárosban szerepelhet.

A játékos végleges vételára, több év alatt, ha folyamatosan játszik és jó teljesítményt nyújt, a tízmillió eurót is meghaladhatja. Ideális esetben a Ferencváros az éves költségvetésének majdnem harmadát, négymilliárd forintot meghaladó összeget is kaphat az FTC-ben nevelkedett fiatal tehetségért.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×