eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A ferencvárosi Lisztes Krisztián (b) és a székesfehérvári Tobias Christensen a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2023. augusztus 6-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Lisztes Krisztián hallott ezt-azt a fiáról, de…

Lisztes Krisztián tud arról, hogy van érdeklődés a fia iránt, de arról nem, hogy érkezett-e hivatalos ajánlat érte a Ferencváros labdarúgócsapatához.

„Hároméves szerződése van a klubbal, így csak a Fradira kell koncentrálnia, és arra, hogy a legjobbat hozza ki magából, ahogy eddig is” – fogalmazott az M1 aktuális csatornának a 49-szeres válogatott édesapa, aki hozzátette, az FTC vezetői tudnák megmondani, hogy az Eintracht Frankfurt valóban tett-e ajánlatot.

A 47 éves egykori labdarúgó elárulta, ifjabb Lisztes Krisztiánnak 17 évesen is voltak megkeresései, ezeket a helyükön kell kezelni, ő pedig mindent megbeszél a fiával.

„Örülök a góloknak, továbbra is hatékonyan feltalálja magát a kapu előtt. Azt is látom, hogy van még hova fejlődnie, de jó úton halad” – mondta Lisztes Krisztián a 18 esztendős fia teljesítményéről.

Ifjabb Lisztes Krisztián eddig két mérkőzésen két gólt szerzett az OTP Bank Liga jelenlegi idényében, a nemzetközi porondon négy találkozón csereként jutott lehetőséghez, de nem volt eredményes.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×