eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Carlo Ancelotti, a Real Madrid olasz vezetőedzője sajtóértekezletet tart Varsóban 2022. október 10-én. A Real Madrid október 11-én az ukrán Sahtar Donyeck ellen lép pályára a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.
Nyitókép: MTI/EPA-PAP/Leszek Szymanski

Florentino Pérez szerint eldőlt Ancelotti sorsa

A Real Madrid elnöke szerint nincs kérdés: Carlo Ancelotti lesz a következő idényben is a klub vezetőedzője. Ha ez valóban így lesz, a brazll szövetségnek új jelölt után kell néznie.

Fabrizio Romano, a híres olasz újságíró szerint Florentino Pérez, a Real elnöke Carlo azt mondta Ancelotti jövőjéről és brazilok érdeklődéséről: „Erről hallani sem akarok. Még egy év van a szerződéséből. Nagyon boldogok vagyunk Ancelottival”.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×