eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
19 April 2023, Bavaria, Munich: Soccer: Champions League, Bayern Munich - Manchester City, knockout round, quarterfinals, second leg at Allianz Arena, Munich coach Thomas Tuchel stands during the pre-match interview. Photo: Sven Hoppe/dpa (Photo by Sven Hoppe/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: Sven Hoppe/picture alliance/Getty Images

A "nincs válsághelyzetről" beszélnek Münchenben

Nincs válsághelyzet a Bayern München labdarúgócsapatánál a Manchester Cityvel szembeni Bajnokok Ligája-negyeddöntős búcsút követően Thomas Tuchel vezetőedző szerint.

"Elmaradásban vagyunk az elvárásainktól, de sorozatban harmadszor játszhattunk negyeddöntőt a BL-ben, és ezt nem nevezném válságnak" - fogalmazott Tuchel, akinek egyik segítője Lőw Zsolt. "Nem szabad mindent megkérdőjeleznünk. Sok nagy klub el sem jutott a nyolc közé. Továbbra is ambiciózusak vagyunk, és mindig többre vágyunk."

Hozzátette: teljesen megérti, nem elfogadható az, hogy a Német Kupában megszakítás nélkül három kiírásban még az elődöntőt sem sikerült elérnie a Bayernnek. Idén - Tuchel kinevezését követően - a bajor gárda a negyeddöntőben vérzett el a Freiburggal szemben, míg a korábbi két évben már a második fordulóban búcsúzott hazája kupájában.

A Bayernnek a BL-búcsú után már csak a Bundesligában van lehetősége nyernie és sorozatban 11. bajnoki címét begyűjteni. A müncheniek két pont előnnyel vezetnek az ősi rivális Borussia Dortmund előtt hat fordulóval a vége előtt, és szombaton a Mainz vendégei lesznek.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×